Virgil Ianţu, depistat cu Covid-19: "Vă doresc sănătate, iar mie îmi doresc negativare rapidă!"

Virgil Ianţu, depistat cu Covid-19: "Vă doresc sănătate, iar mie îmi doresc negativare rapidă!"

Virgil Ianţu, prezentatorul emisiunii concurs de cultură generală „Câştigă România!” de la TVR 2, a anunţat că are Covid-19.

Prezentatorul TVR, deşi a fost extrem de atent cu protecţia şi cu normele de igienă, a fost depistat pozitiv la testul Covid-19, se arată într-un comunicat al Televiziunii Publice. 

"Din fericire, Virgil a făcut o formă uşoară a bolii, se simte bine şi spune că va trece cu bine peste această încercare", potrivit anunţului. 

"A fost o experienţă care m-a facut să îi apreciez şi mai mult pe cei care în fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi vă rog doar să nu lăsaţi garda jos şi să vă protejaţi cât puteţi, purtând mască şi exagerând cu igiena. Asta pentru voi şi pentru cei dragi vouă. Vă doresc sănătate, iar mie îmi doresc negativare rapidă!”, a spus Virgil Ianţu. 

Telespectatorii TVR - fani ai lui Virgil Ianţu şi ai emisiunii „Câştigă România!”- se pot bucura în continuare de emisiune. Programul a fost înregistrat integral şi toate cele 59 de espisoade vor fi difuzate pe TVR 2 conform programării.

Cel de-al şaptelea sezon al emisiunii „Câştigă România!” este transmis pe TVR 2, de luni până joi, de la ora 20.00.

OMS: Epidemia se schimbă. Tinerii de 20,30,40 de ani provoacă răspândirea Covid, pentru că nu știu că sunt infectați

Crește numărul tinerilor infectați cu Covid-19 în România- de ce și ce e de făcut?


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇