Vești bune: Repornesc trenurile spre Viena, comerțul online merge strună, iar grecii sunt extrem de atenți la măsurile de siguranță

Vești bune: Repornesc trenurile spre Viena, comerțul online merge strună, iar grecii sunt extrem de atenți la măsurile de siguranță

Vești bune vin astăzi pentru cei care fac cumpărături online: bucureștenii s-au adaptat atât de bine tendințelor de comerț online încât nu mai au nevoie de mall, iar Glovo se adaptează perfect noii situații, lansând un abonament de livrări.

Vești bune avem și pentru împătimiții călătoriilor: se reia circulația trenurilor spre Europa, iar în Grecia putem pleca liniștiți, că proprietarii de restaurante și terase sunt extrem de atenți cu noile măsuri de siguranță impuse de autorități.

Glovo lansează un abonament cu livrări nelimitate

Glovo, aplicația care livrează orice în orașul tău, lansează Glovo Prime, un nou serviciu ce oferă utilizatorilor livrări nelimitate, în baza unui abonament lunar de doar 29,99 Lei, disponibil în cele 29 de orașe din țară în care compania operează.

ADVERTISING

Se reia circulatia trenurilor spre Budapesta și Viena

Vești bune și pentru cei care vor să călătorească vara asta cu trenul.

CFR Călători repune progresiv în circulație, începând cu data 1 iulie 2020, trenurile internaționale a căror circulație a fost suspendată în corelație cu măsurile luate de autorități în contextul pandemiei de coronavirus.

În urma negocierilor purtate de conducerea CFR Călători cu operatorii feroviari OBB din Austria și MAV Start din Ungaria. se reia circulația, prin frontierele feroviare Curtici – Lokoshaza și Episcopia Bihor – Biharkerestesz, a trenurilor internaționale cu plecare din București Nord, Brașov, Timișoara Nord, ce au ca destinație Budapesta și Viena.

ADVERTISING

București comandă online, provincia preferă mall-ul

Vești bune: românii mai au putere de cumpărare, iar dacă în țară încă se mai preferă shopping-ul tradițional, în București se pare că a prins bine tendința shopping-ului online.

Potrivit unei analize publicate de o companie de consultanţă imobiliară, această situaţie a fost favorizată de faptul că logistica afiliată unei cumpărături online este mai puţin dezvoltată în afara Bucureştiului şi a impulsionat vânzările offline din oraşele secundare, de distanţele relativ mici din oraşele de provincie, care permit clienţilor să ajungă rapid la mall, evitând mijloacele de transport în comun şi de intensificarea acţiunilor de marketing şi comunicare online.

ADVERTISING

Vești bune de pe litoralul grecesc

Vești bune vin și din Grecia, unde proprietarii de localuri s-au mobilizat excelent.

”(…) mesele de la terase sunt așezate la o distanță de 1,40 m, cu 70 de cm între scaunele de la două mese, pot sta maximum șase persoane la o masă pe terasă și în interior funcționeaza cu jumătăte din capacitate.

Măști, mănuși poartă numai personalul, nu și turiștii. Soluția dezinfectantă e peste tot. Turiștii nu lasă nume, număr de telefon la terasă, dar li se măsoară temperatura când intră în spații inchise, ori la terasele și plajele private”, spune proprietarul Central Hotel din Paralia Katerini, potrivit reprezentanților Hello Holidays.

Citește si:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇