Urmărire cu focuri de armă la Constanța. Şoferul era beat, prizase cocaină şi era deja anchetat pentru conducere fără permis

Urmărire cu focuri de armă la Constanța. Şoferul era beat, prizase cocaină şi era deja anchetat pentru conducere fără permis

Poliţiştii din oraşul Constanța au folosit armele din dotare pentru a opri un şofer. Au constatat apoi că era beat, prizase cocaină şi deja anchetat pentru conducere fără permis.

Incidentul a avut loc sâmbătă dimineață, când polițiștii Biroului Rutier Constanța au încercat să oprească un șofer care se deplasa în oraș.

Pentru că nu a oprit, polițiștii au plecat în urmărirea șoferului. Pentru a opri mașina, polițiștii rutieri au tras 8 focuri de armă, atât în plan vertical, cât și în direcția roților.

ADVERTISING

IPJ Constanța precizează că s-au înregistrat doar avarii la mașină, fără victime omenești.

După imobilizarea autovehiculului, cei doi ocupanți au încercat să fugă, polițiștii reușind să-i prindă în scurt timp și să stabilească identitatea acestora.

La volan se afla un bărbat de 37 de ani care nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și era sub influența băuturilor alcoolice (0.46 mg/l în aerul expirat).

A fost dus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

ADVERTISING

În urma testării rapide pentru substanțe psihoactive, rezultatul a reieșit pozitiv pentru cocaină și barbiturice, anunță IPJ Constanța

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Ancheta a scos la iveală că era sub control judiciar din iunie, pentru furt și conducere fără permis.

Duminică va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

11 oameni au murit în accidente rutiere, într-o singură zi

Citeşte şi două analize despre tragediile de pe şosele:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇