Urmărire ca-n filme în Teleorman. Și-a făcut mașina praf și a încercat să fugă de polițiști (Foto)

Urmărire ca-n filme în Teleorman. Și-a făcut mașina praf și a încercat să fugă de polițiști (Foto)

Un şofer care circula cu peste 200 km/h pe DN 6 Alexandria – Măldăeni nu a oprit la semnalul poliţiştilor, a fost urmărit de aceştia şi a pierdut controlul volanului, intrând pe un teren viran.

Autoturismul era înmatriculat în Marea Britanie şi era condus de un bărbat de 30 de ani din Ploieşti.

„La data de 2 mai a.c., ora 19:01, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, aflaţi în serviciul de supraveghere a traficului rutier pe DN6, tronsonul Alexandria-Măldăeni, la km 117 + 400 m, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, înmatriculat în Marea Britanie, care încălcase regimul legal de viteză în afara localităţii, circulând cu o viteză de 206 km/h (+106 km/h).

ADVERTISING

Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat la semnalul poliţiştilor, aceştia au procedat la urmărirea autoturismului, moment în care conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, în municipiul Roşiori de Vede, ieşind din decor, pe un teren viran", precizează IPJ Teleorman.

Şoferul a părăsit maşina, fiind imobilizat de poliţişti după aproximativ 100 de metri.

„Faţă de acesta poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă de 4.930 de lei, pentru încălcarea regimului legal de viteză, neoprire la semnal, neadaptarea vitezei şi lipsa documentelor. Totodată, poliţiştii au luat măsura complementară a reţinerii permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 150 de zile", adaugă IPJ Teleorman.

Urmarire ca-n filme pe E70. Politistii au fugarit un bembeu care gonea cu peste 200 la ora, pana acesta a ajuns in sant,...

Publicată de Alexandria, Teleorman, România 2.0 pe Marţi, 2 mai 2023

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇