Unul dintre cei mai căutați traficanți de cocaină din Italia ar fi fost prins în București

Un italian urmărit pentru trafic de cocaină în Italia a fost prins în România.

Bărbatul a fost prins în București. Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că este vorba despre Nunzio Larizza, unul dintre cei mai cunoscuți membri ai clanului Schettino.

”Poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale au depistat un cetăţean italian, urmărit internaţional la solicitarea autorităţilor din Italia, pentru că ar fi constituit un grup infracţional organizat cu scopul de a achiziţiona, transporta şi vinde cocaină în cantităţi mari.

ADVERTISING

La data de 13 august 2020, poliţiştii Serviciului Urmăriri din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale - I.G.P.R. au depistat, în Bucureşti, un cetăţean italian, urmărit internaţional la solicitarea autorităţilor italiene”, transmite Poliția Română într-un comunicat de presă citat de Agerpres.

Italianul era căutat pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic de droguri. Împreună cu alți italieni, el a constituit un grup infracțional pentru a cumpăra, transporta și vinde cocaină în cantități mari.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

”Persoana urmărită a fost condusă la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti care a dispus reţinerea lui pentru 24 de ore. În cursul acestei zile, bărbatul va fi prezentat magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti, în vederea confirmării mandatului şi demarării procedurii de predare către autorităţile judiciare din Italia”, se mai arată în comunicat.

Vezi și:

Vela a participat la extrădarea unor infractori prinși în România: E prima dată când MAI ia în serios problema rețelelor de trafic

ADVERTISING

Cine sunt cei doi români extrădaţi în SUA: Un interlop din Craiova și un hacker de carduri


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇