Un vânt puternic iscat în București a provocat pagube mari: mașini avariate, o persoană a fost lovită de un copac, zeci de intervenții (Foto)

Un vânt puternic iscat în București a provocat pagube mari: mașini avariate, o persoană a fost lovită de un copac, zeci de intervenții (Foto)

Un vânt puternic s-a iscat în București și în cele câteva zeci de minute cât a ținut a provocat pagube mari. Au căzut copaci, bucăți metalice sau de tablă, zeci de autoturisme au fost avariate și o persoană a fost lovită, fiind transportată la spital.

Meteorologii au emis cod galben de vânt până la ora 18:00, iar ISU Bucureşti-Ilfov a primit zeci de apeluri care semnalau probleme provocate de vântul puternic. Au fost gestionate 39 de intervenții, pentru îndepărtarea a 34 de copaci.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, s-a intervenit pentru îndepărtatea unor copaci căzuţi, pe linia de tramvai 41, la Pasajul Băneasa, la Gara de Nord, dar şi în curtea Colegiului Şcoala Centrală.

La fiecare furtună, serioasă sau nu, pornesc alarmele interneNu știm dacă o să cadă un arbore sau doi sau zece. Nu...

Publicată de Radu Mihaiu pe Vineri, 19 mai 2023

Pe strada Radu Beller un copac a căzut peste o maşină. Ta Teatrul Odeon a fost semnalată o bucată de tablă care se poate desprinde și s-a intervenit și pentru asigurarea unei schele metalice care punea zona în pericol.

ADVERTISING

O persoană a foste rănită de un copac care a căzut pe Aleea Barajul Sadului, dar a fost extrasă în stare conștientă și transportată la spital.

În total au fost avariate 19 mașini pe timpul codului galben. Patru elemente de construcție s-au desprins din cauza vântului și o schelă a căzut.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇