Un urs a apărut pe pârtia din Predeal: Un instructor a salvat grupul de schiori luându-se la întrecere cu animalul (Video)

Un urs a apărut pe pârtia din Predeal: Un instructor a salvat grupul de schiori luându-se la întrecere cu animalul (Video)

Un urs a apărut, marți, pe o pârtie din Predeal și a fost surprins într-un video postat pe Facebook chiar de un instructor de schi.

La începutul filmării se aude vocea instructorului care vorbește frumos cu animalul și îl încurajează să plece de pe pârtie. Pe măsură ce timpul trece, tot mai mulți schiori se adună în spatele instructorului într-o coadă de câteva zeci de oameni.

La un moment dat, ursul se apropie foarte tare de grup, iar instructorul decide să facă un gest riscant, dar prin care scoate în afara pericolului grupul de schiori.

ADVERTISING

Practic, instructorul pleacă la vale pe schiuri intrând într-o adevărată cursă cu ursul care, evident, o ia la goană după el. În unele momente ursul este deosebit de aproape de schiorul experimentat, care se dovedește mai rapid decât animalul.

La un moment dat, ursul se împiedică și se oprește la marginea pădurii, dar mai zăbovește puțin pe pârtie. Schiorii încep să apară din nou, dar sunt avertizați de instructor să se oprească, pentru că ursul se află încă acolo.

Într-un final, ursul hotărăște că i-ar fi mai bine în pădure și pleacă liniștit pe calea lui.

Și noi ca baietii, azi, de ziua noastra, ????????????❤️????

Posted by Stoica Adrian on Tuesday, March 9, 2021

Aceasta nu este, însă, primul urs care interacționează cu schiorii din Predeal.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

O.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇