Un urmărit internațional a fost prins după ce a alimentat la o benzinărie din Pitești și nu a plătit

Un urmărit internațional a fost prins după ce a alimentat la o benzinărie din Pitești și nu a plătit

Un bărbat din judeţul Hunedoara, care era dat în urmărire internaţională, a fost prins de poliţiştii argeşeni după ce a alimentat la benzinărie un autoturism furat şi a plecat fără să plătească.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, suspectul ar fi plecat fără să achite contravaloarea carburantului la o benzinărie aflată la limita dintre municipiul Piteşti şi comuna Bascov.

"La scurt timp după primirea sesizării, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Drăganu au observat în trafic pe DN 7, pe raza comunei Cotmeana, autovehiculul ce corespundea descrierii, procedând la oprirea acestuia. Ca urmare a comportamentului recalcitrant manifestat de conducătorul auto, poliţiştii l-au imobilizat", se arată în comunicat.

ADVERTISING

În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul de 48 de ani, cu domiciliul în Deva, judeţul Hunedoara, este urmărit la nivel internaţional, în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile din Austria. De asemenea, autovehiculul pe care suspectul îl conducea ar fi fost sustras din judeţul Sibiu.

"În continuare, au fost efectuate activităţi specifice de către poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale (…), care l-au preluat pe bărbatul în cauză şi l-au prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, în vederea parcurgerii procedurii de extrădare. Totodată, au fost efectuate demersurile pentru restituirea autoturismului în cauză către proprietarul acestuia", se mai menţionează în comunicatul IPJ Argeş.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇