Un tren a luat foc în județul Bistrița-Năsăud. 33 de călători au fost evacuați, traficul feroviar e blocat (Video)

Un tren a luat foc în județul Bistrița-Năsăud. 33 de călători au fost evacuați, traficul feroviar e blocat (Video)

Pompierii intervin, marţi, pentru stingerea unui incendiu care s-a produs la un tren, în judeţul Bistriţa-Năsăud. Incendiul a avut loc la un vagon din compunerea trenului IR 1830 Galaţi – Cluj Napoca.

În trenul accelerat care circula pe ruta Galaţi – Cluj se aflau în total 33 de persoane. Acestea au fost evaluate din punct de vedere medical la locul solicitării şi au refuzat transportul la spital. Pasagerii au fost transportaţi cu un microbuz aparţinând ISU Bistriţa Năsăud în oraşul Beclean, pentru a-şi continua deplasarea spre destinaţie cu alte mijloace de transport”, a transmis ISU Bistriţ-a-Năsăud. 

ADVERTISING

Pompierii au precizat că intervenţia a fost dificilă din cauza accesului greu la locul solicitării, dar şi din cauza faptului că trenul se afla sub tensiune electrică.

”Din primele informaţii de la personalul CFR Călători prezent la faţa locului, cea mai probabilă cauză este o sursa externă vagonului, începutul incendiului fiind semnalat în zona cabinei Wc. A fost solicitată intervenţia pompierilor. Pentru analiza în detaliu a începutului de incendiu se va constitui o comisie de cercetare”, a transmis CFR Călători.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Traficul feroviar este oprit între staţiile Mogoşeni şi Beclean pe Someş.

ULTIMA ORĂ! Incendiu la două vagoane ale trenului accelerat Galați- Cluj, pe raza satului Cociu!Pompierii militari intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un tren aflat în mișcare pe raza satului Cociu din Bistrița-Năsăud. Este vorba de acceleratul Galați-Cluj.Din primele informații incendiul se manifesta la două vagoane din cele șase tractate de locomotivă.În cele două vagoane afectate am aflat că se aflau 20 de persoane care au fost evacuate iar acestea nu ar avea nevoie de îngrijiri medicale.Intervenția este în desfășurare. Revenim.ACTUALIZARE CU VIDEO. Revenim.

Publicată de Mesager24.ro pe Marţi, 23 ianuarie 2024

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇