Un tânăr cu șase arme asupra sa a fost arestat într-un supermarket din Atlanta

Un tânăr cu șase arme asupra sa a fost arestat într-un supermarket din Atlanta

Un tânăr având asupra lui şase arme de foc, printre care o puşcă de asalt şi o puşcă de vânătoare, a fost arestat miercuri într-un supermarket dintr-o suburbie a oraşului Atlanta, a anunţat poliţia capitalei statului american Georgia.

Aceste fapte au intervenit după numai două zile după masacrul comis într-un supermarket din Colorado, care la rândul său a urmat unor atacuri cu focuri de armă ce au avut loc săptămâna precedentă în mai multe saloane de masaj din Atlanta, informează joi AFP.

În afară de micul său arsenal, ce includea de asemenea mai multe tipuri de muniţii, bărbatul de 22 de ani era dotat şi cu o vestă antiglonţ.

Un client l-a văzut intrând în magazin cu arma de asalt în mână, apoi îndreptându-se liniştit spre toalete. Acelaşi martor a dat alarma.

Nu se ştie dacă suspectul, identificat ca un anume Rico Marley, avea intenţia de a comite un atac în supermarketul respectiv aparţinând reţelei Publix.

ADVERTISING

Cu toate acestea, el a fost inculpat de tentativă de agresiune şi de deţinere ilegală de arme de foc, fiind apoi încarcerat.

Poliţia din Atlanta a confirmat autenticitatea unei fotografii ce prezenta obiectele pe care suspectul le avea asupra lui: o puşcă de asalt, o puşcă de vânătoare cu acţiune la pompă, un revolver, trei pistoale, mai multe încărcătoare şi cel puţin două cuţite.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇