Un tânăr beat, cu pistol și câine de luptă fără botniță, a fost săltat de pe stradă de polițiști la Focșani

Un bărbat de 30 de ani cu un câine de luptă fără botniţă a fost ridicat de poliţiştii din Focşani după un scandal de proporţii, trecătorii fiind cei care au sunat la 112 pentru că individul avea asupra sa şi un pistol.

 Potrivit reprezentanţilor IPJ Vrancea, în noaptea de miercuri spre joi, un apel la 112 anunţa că pe principalul bulevard din oraşul Focşani se află o persoană care ar avea asupra sa un pistol.

Poliţiştii au găsit un tânăr care era însoţit de un câine de luptă, fără botniţă.

Tânărul a fost somat verbal să pună botniţa animalului şi să se conformeze solicitărilor poliţiştilor. Întrucât acesta nu s-a supus somaţiei, poliţiştii sprijiniţi de lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea l-au încătuşat, ducându-l  la sediul Poliţiei Focşani.

ADVERTISING

Bărbatul a fost testat şi pentru consumul de alcool, rezultatul indicând  2,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, asupra lui a fost găsită o armă neletală de tip airsoft, fără muniţie, şi care se nu se supune autorizării.

Bărbatul fost internat la un spital din Focşani, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Mai citește pe SpotMedia.ro și:

Marcel Vela a anunțat înființarea Poliției Animalelor, flancat de Șuier și Max. Iată cum va funcționa

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Poliția schimbă fața mașinilor: Vor fi cu verde fosforescent, ca să fie vizibile de la jumătate de km

Ziua Internațională a Câinelui: Ei sunt Mismo, Newton și Ula-La, cățeii care au grjă ca în UE să nu intre lucruri periculoase


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇