Hoți fugăriți de poliție 10 kilometri, în Constanța. Agenții au tras 14 focuri de armă

Hoți fugăriți de poliție 10 kilometri, în Constanța. Agenții au tras 14 focuri de armă

Mai mulţi hoţi au spart azi-noapte un magazin din Ghindărești, județul Constanța.

Poliţia le-a dat de urmă şi a vrut să le oprească maşina pe DN 2A, la intrarea în satul Stupina, dar şoferul a gonit mai departe.

După o cursă nebună de 10 kilometri și focuri de armă trase înspre cauciucuri, poliţiştii au nimerit o roată, moment în care hoții s-au dat jos și au fugit pe un câmp, transmite Observator.

Doar unul a fost prins, iar în maşină poliţiştii au descoperit mai multe produse alimentare, ţigări, băuturi alcoolice, a căror deţinere nu a putut fi justificată de individ.

ADVERTISING

Iată relatarea oficială de la poliţie citată de News.ro: “La data de 18 decembrie, în jurul orei 02.15, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au efectuat semnal regulamentar de oprire şoferului unui autoturism care se deplasa pe D.N. 2A, la intrarea în satul Stupina. Conducătorul auto nu a oprit la semnal, iar unul dintre poliţişti a efectuat foc de avertisment cu armamentul din dotare. Autoturismul a fost interceptat după aproximativ 10 kilometri. Pentru oprirea acestuia, agentul de poliţie a efectuat cinci focuri de avertisment în plan vertical şi nouă în direcţia autoturismului”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Hoţul prins este un bărbat de 58 de ani, care a fost dus la sediu, în vederea continuării cercetărilor. Iar ceilalţi sunt căutaţi.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇