Un motociclist a înjunghiat două persoane, după o șicanare în traficul din Bucureşti UPDATE

Un motociclist a înjunghiat două persoane, după o șicanare în traficul din Bucureşti <span style="color:#990000;font-size:100%;">UPDATE</span>

Incidentele în traficul din Bucureşti sunt din ce în ce mai grave. O șicanare s-a terminat la spital pentru trei bărbaţi, sâmbătă noapte, după ce s-au luat la bătaie, iar unul dintre ei i-a înjunghiat pe ceilalţi doi.

Problemele au început pe DN1, la intrarea în Bucureşti. Un motociclist şi un şofer s-au șicanat în trafic până la Fântâna Miorița.

Aici s-au oprit şi s-au luat la bătaie, iar motociclistul l-a înjunghiat pe şofer, dar şi pe un pasager din maşină, transmite Antena3.  

Amândoi au fost duși la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde s-a constatat că şoferul a fost înjunghiat în picior şi abdomen, iar pasagerul în umăr.

ADVERTISING

Şi motociclistul a fost rănit şi a ajuns la Spitalul Elias.

Poliţia a deschis dosar penal şi va urmări filmările de pe camerele de supraveghere din zonă pentru a vedea exact ce s-a întâmplat.

"Cercetările sunt continuate de Secția 2 Poliție în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, se arată în comunicatul Poliției.

UPDATE Noi informaţii apar în acest caz. Se pare că motociclistul a îngropat cutiţul cu care a comis atacul, iar poliţiştii au găsit arma. Niciunul dintre cei implicați nu a dorit să depună plângere.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇