Un militar francez a fost găsit mort într-un hotel din București. E înjunghiat cu foarfeca - UPDATE

Un militar francez a fost găsit mort într-un hotel din București. E înjunghiat cu foarfeca - UPDATE

Un militar francez a fost găsit mort, duminică, în camera unui hotel din Bucureşti. El are o plagă înjunghiată, dar în cameră nu există urme vizibile de pătrundere forţată sau de jaf.

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a fost găsit mort de către menajeră, duminică, în jurul prânzului, într-o cameră din hotelul Pullman, din zona Piața Presei Libere.  

hotel-soldat-francez-mort
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Militarul are o plagă înjunghiată în gât şi se pare că decesul ar fi survenit în zilele anterioare. Potrivit Libertatea, militarul are o foarfecă înfiptă în gât. În camera de hotel nu sunt urme vizibile de jaf sau de pătrundere forţată.

ADVERTISING

Militarul împreună cu mai mulți colegi din Forțele Armate Franceze s-au cazat aici în 3 noiembrie, rezervarea camerelor fiind făcută până la începutul lunii ianuarie.

Ancheta a fost începută de autorităţile judiciare române, care verifică imaginile de pe camerele de supraveghere și încearcă reconstituirea ultimelor ore din viața bărbatului. Parchetul militar a preluat ancheta.

UPDATE - Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti a preluat ancheta, au declarat surse judiciare pentru AGERPRES. Cercetarea la faţa locului este efectuată de Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei, sub supravegherea unui procuror militar. Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii.

ADVERTISING

Militarul face parte din batalionul francez dislocat la baza militară de la Cincu, parte a Grupului de Luptă al NATO din România. Franța are 550 de militari în grupul de luptă de la Cincu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇