Un medic tânăr a murit, după ce a căzut de la etajul 5 al unui hotel din Cluj

Un medic tânăr a murit, după ce a căzut de la etajul 5 al unui hotel din Cluj

Un medic de 33 de ani a murit, după ce a căzut de la etajul 5 al unui hotel din Cluj-Napoca, a informat joi IPJ Cluj.

„Poliţia a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112, la data de 20 octombrie, în jurul orei 08.00, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul unei locaţii de cazare în regim hotelier, din municipiul Cluj-Napoca.

La faţa locului a fost identificat un bărbat de 33 de ani, din judeţul Arad, echipajele medicale prezente la faţa locului constatând faptul că acesta nu mai prezenta semne compatibile cu viaţa.

ADVERTISING

Trupul neînsufleţit al persoanei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării necropsiei", arată sursa citată.

A fost deschis un dosar de cercetare penală pentru documentarea infracţiunii de ucidere din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea în fapt şi în drept a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Potrivit surselor Monitorul de Cluj, bărbatul era medic genetician, lucra la Spitalul Județean Cluj şi s-ar fi sinucis. A fost asistent profesor la UMF Cluj-Napoca în trecut, dar a plecat de la acel job în septembrie.

ADVERTISING

Acesta ar fi plecat de acasă și s-a cazat în 19 octombrie la hotel, după care, o zi mai târziu, s-a aruncat de la balconul camerei situate la etajul 5.

”Anchetatorii au verificat ușa camerei de la hotel iar aceasta nu prezenta urme de forțare. În cauză nu sunt suspiciuni, fiind vorba despre o sinucidere”, au precizat surse citate de Cluj24.

Grand Hotel Italia este locul de unde a decis să facă acest gest şi e situat în cartierul Bună Ziua.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇