Un italian și-a ucis prietenul cu 13 lovituri de cuțit și a fugit în România UPDATE Voia să ajungă în Ucraina

Un italian și-a ucis prietenul cu 13 lovituri de cuțit și a fugit în România <span style="color:#990000;font-size:100%;">UPDATE</span> Voia să ajungă în Ucraina

Polițiștii români au prins un italian în vârstă de 30 de ani acuzat de crimă, fără să aibă mandatul de arestare în mână. Italianul, cu probleme de sănătate mintală și cu patima jocurilor de noroc, era căutat în țara sa, fiind bănuit că și-a ucis un amic cu 13 lovituri de cuțit.

UPDATE: Bărbatul intenţiona să ajungă în Ucraina, unde spera să i se piardă urma. Bărbatul urmează să fie extrădat în Italia.

”Asupra persoanei în cauză au fost descoperite un telefon mobil, ce prezenta urme de culoare brun-roşcat şi un cuţit, posibil arma crimei. Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 20 spre 21 februarie, în urma unui conflict spontan care ar fi avut loc în Pesaro, Italia, bănuitul ar fi aplicat mai multe lovituri de cuţit victimei sale, apoi ar fi părăsit teritoriul Italiei pe direcţia Slovenia – Ungaria – România”, a transmis IPJ Arad, potrivit News.ro.

ADVERTISING

A fost arestat în urma unui control de rutină

Michael Alessandrini, din Pesaro, în vârstă de 30 de ani, era căutat de marți dimineață, în cazul uciderii lui Pierpaolo Panzieri. Suspectul se luptă de o vreme cu probleme psihologice, dependență de jocurile de noroc și, în anumite circumstanțe, este predispus și la violență.

Michael Alessandrini a fost arestat în România în urma unui control de rutină al poliției rutiere, deși, potrivit unor surse din anchetă, polițiștii români nu aveau încă un mandat de arestare în mână și așteptau actul din Italia pentru a oficializa măsura preventivă, scrie Il Messaggero, preluat de Mediafax.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

După crimă, acesta a fugit cu un Renault Clio vechi și 500 de euro luați de la bunica sa spre România.

Primele date arată că tânărul de 30 de ani și Panzieri se cunoșteau de ceva timp. Tânărul de 27 de ani a fost atacat cu 13 lovituri de cuțit, în timp ce încerca să se refugieze în baie.

În casa din Pesaro a fost găsită o masă pusă pentru cină în doi.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇