Atac cu morți într-un tren din Germania. A scos cuțitul și a început să înjunghie pasagerii

Atac cu morți într-un tren din Germania. A scos cuțitul și a început să înjunghie pasagerii

Autoritățile germane anunță mai multe victime după un atac ce a avut loc într-un tren care circula în Schleswig-Holstein, în nordul Germaniei.

Ministrul german de Interne Sabine Sütterlin-Waack a anunțat că 2 oameni au fost uciși și 7 răniți, potrivit Deutsche Welle. Anterior fuseseră anunțați 5 răniți.

Un individ a scos cuțitul și a început să înjunghie pasageri, când trenul se apropia de stația din Brokstedt, o mică localitate cu 2.000 de oameni aflată la sud de Kiel și la nord de Hamburg.

Bărbatul a fost arestat de îndată ce trenul a oprit în stație.

ADVERTISING

Incidentul a avut loc în jurul orei 15:00, dar la mai bine de două ore mai târziu, încă există multe întrebări fără răspuns, inclusiv legate de motivele atacatorului.

Autoritățile nu au oferit nici detalii despre starea răniților.

Potrivit informaţiilor BILD, autorul atacului ar fi un sirian sau un refugiat palestinian din Gaza, iar potrivit unei purtătoare de cuvânt a Ministerului de Interne, ar avea între 25 şi 40 de ani. El avea asupra sa un permis de şedere temporară, dar certificatul era plin de sânge şi nu au putut fi distinse datele.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De altfel, și atacatorul a ajuns la spital, pentru că, în momentul arestării, polițiștii au observat că acesta își provocase singur răni la mâini.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇