Un iranian s-a aruncat de la geamul unui hotel din București. Era fost magistrat, acuzat de o șpagă de jumătate de milion de euro - UPDATE

Un bărbat a murit, vineri, după ce a căzut de la etajul 6 al unui hotel din Bucureşti. După verificări Poliția a stabilit că bărbatul s-a sinucis.

Incidentul s-a produs vineri la amiază.

”Astăzi, la ora 14:30, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată prin apel pe 112, de către recepţia unui hotel, cu privire la faptul că un bărbat, ce era cazat într-o cameră, a căzut de la un etaj superior, decedând”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei, citată de News.ro.

Conform Antena 3, bărbatul era acuzat în Iran de luare de mită de jumătate de milion de euro. Pe 12 iunie, Curtea de Apel București a decis că va fi pus sub control judiciar. Acesta risca să fie extrădat în țara sa.

ADVERTISING

Potrivit sursei citate, iranianul era un cleric și fost magistrat.

Conform primelor informații, hotelul se află în Piața Romană din centrul Capitalei.

Se pare că este vorba despre Gholem Reza Mansouri pe care militanții pentru drepturile omului îl acuză și de torturarea și încarcerarea ziariștilor independenți.

El trebuia să se prezinte în fața magistraților pe 10 iulie pentru a se decide extrădarea lui în Iran, conform Europa Liberă. Informațiile au fost confirmate de poliție vineri seara.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇