Un filmuleț cu un avion care ar decola de pe o șosea din Prahova s-a viralizat pe Internet. Poliția spune că e fals: A vrut să obțină multe aprecieri (Video)

Un filmuleț cu un avion care ar decola de pe o șosea din Prahova s-a viralizat pe Internet. Poliția spune că e fals: A vrut să obțină multe aprecieri (Video)

În spațiul public au apărut miercuri imagini cu un avion de mici dimensiuni ce rulează pe o şosea cu o bandă pe sens şi a decolează, în timp ce șoferii mai multor autovehicule sunt nevoiţi să tragă pe dreapta sau chiar să iasă de pe drum pentru a evita impactul.

Videoul era însoțit de descrierea ”Poenarii Burchii, județul Prahova” și ca sursă era indicat Laszlo Kiss.

După mai multe ore de verificări, însă, Poliția a anunțat că imaginile sunt atribuite greșit și nu s-au întâmplat astăzi în Prahova. Contactându-l pe responsabil, acesta a spus că a vrut să strângă multe ”like-uri”.

ADVERTISING

”În urma verificărilor efectuate pe teren, atât în zona indicată în articolul în cauză, cât şi în zona aerodromurilor Tăriceni şi Strejnic a rezultat faptul că, în cursul zilei de astăzi, nu a fost înregistrat niciun zbor, nefiind identificate aparate de zbor ca cel din imagini. Totodată, a fost identificată persoana care a distribuit clipul video, găsit pe o pagină de socializare, motivând că l-a denumit cu respectivul titlu din dorinţa de a obţine mai multe aprecieri”, a transmis IPJ Prahova.

No comment.???? Poenarii Burchii, județul Prahova????: Laszlo Kiss

Publicată de BoardingPass pe Miercuri, 13 aprilie 2022

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇