Un elev de 15 ani a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul 4, la liceul militar din Alba Iulia

Un elev de 15 ani a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul 4, la liceul militar din Alba Iulia

Un elev de 15 ani de la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia a murit, joi dimineaţă, după ce a căzut de la etajul 4 al internatului în care era cazat.

Surse neoficiale susțin pentru Alba24 că băiatul a fost prezent la apelul de dimineață, în haine militare, iar apoi a mers în cameră. Acolo s-ar fi schimbat în haine civile, iar la scurt timp a fost găsit căzut în fața clădirii.

Principala ipoteză este că s-a sinucis pentru că polițiștii au percheziționat camera elevului și au găsit un bilet de adio adresat familiei, transmite Digi24.

ADVERTISING

Elevul susţinuse evaluarea psihologică anul trecut, la admiterea în liceu, fiind declarat apt, transmit reprezentanţii colegiului.

”În dimineaţa zilei de 11 ianuarie, în jurul orei 8.00, un elev al Colegiului Naţional Militar «Mihai Viteazul» Alba Iulia a fost găsit în stare de inconştienţă, în urma unei căderi de la etajul patru al clădirii, în zona dormitoarelor. A fost apelat serviciul de urgenţă 112, dar, cu toate eforturile echipei medicale ajunse la locul incidentului, care i-a acordat primul ajutor, elevul a decedat. Elevul era în clasa a IX-a, iar la admiterea în colegiul militar a susţinut evaluarea psihologică, fiind declarat apt”, se arată într-un comunicat dat publicităţii de către reprezentanţii unităţii de învăţământ şi citat de News.ro. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Sinuciderea rămâne însă doar o ipoteză, iar polițiștii fac în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. 

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean Alba pentru autopsie.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇