Un deținut de la Rahova, care a evadat dintr-o mașină, a fost prins după 2 săptămâni

Un deținut de la Rahova, care a evadat dintr-o mașină, a fost prins după 2 săptămâni

Un deţinut de la Rahova, care a evadat în urmă cu două săptămâni, în timp ce se întorcea la penitenciar într-o maşină de la un punct de lucru, a fost prins de poliţişti într-o localitate din judeţul Argeş, unde a fost ascuns de un alt bărbat.

Potrivit Poliţiei Capitalei, pe 11 decembrie, în jurul orei 17:40, deţinutul Ionuţ Adrian Gheorghe a deschis portiera maşinii care îl ducea la Rahova şi a fugit.

Individul executa o condamnare de an de închisoare pentru conducerea unui vehicul fără permis, clasificat în regim deschis, iar atunci revenea de la punctul de lucru unde presta activităţi lucrative fără supraveghere, aflându-se în maşina beneficiarului.

ADVERTISING

Evadarea din maşină s-a produs la intersecţia str. Antiaeriană cu bulevardul Ghencea (Sector 5), la semafor.

Deţinutul evadat a fost dat în urmărire naţională şi internaţională şi a fost prins joi de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, într-o localitate din Argeş.

Ionuţ Adrian Gheorghe a fost imobilizat şi condus la sediul Serviciului de Investigaţii Criminale, în vederea audierii.

În acest caz a fost reţinut şi un bărbat de 40 de ani, cel care l-a găzduit în locuinţa sa pe fugar, el fiind acuzat de favorizarea făptuitorului, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇