Un comisar-șef din Piatra Neamț s-a răzbunat în stil interlop pe amanta care l-a părăsit

Un comisar-șef din Piatra Neamț s-a răzbunat în stil interlop pe amanta care l-a părăsit

Dragoş Aolăriţei, comisar-şef la Poliţia Piatra Neamţ, care conducea Biroul de Ordine Publică, s-a răzbunat chiar în timpul serviciului pe fosta amantă care îl părăsise, fiind ajutat şi de câțiva colegi.

Ofiţerul este cercetat penal de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ, pentru distrugere în formă continuată şi abuz în serviciu, relatează tvmneamt.ro.

Aolăriţei era căsătorit și a avut o relație extraconjugală cu o femeie care la un moment dat a pus capăt legăturii. Din gelozie, polițistul a folosit o mașină a instituției pentru a o urmări prin oraș, iar în două nopți diferite a înțepat cauciucurile mașinilor care aparțineau fostei amante și unui prieten al acesteia. Prejudiciul a fost estimat la circa 1.600 de lei.

ADVERTISING

Faptele au avut loc în luna ianuarie, însă ancheta a început în această lună, când a avut loc şi o percheziţie, fiind ridicate mai multe bunuri ce pot conduce la descoperirea şi strângerea de probe.

În același dosar sunt cercetaţi alţi trei agenţi de la Poliţia municipiului Piatra Neamţ pentru acces ilegal la un sistem informatic. Procurorii nu au luat nicio măsură preventivă împotriva celor patru suspecţi.

Comisarul-şef nu mai conduce Biroul de Ordine Publică, fiind mutat la altă structură.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇