Un bucureştean a comandat flori de 5.000 de lei şi a mâncat la restaurant de 1.300, fără să plătească. Acum e arestat

Un bucureştean a comandat flori de 5.000 de lei şi a mâncat la restaurant de 1.300, fără să plătească. Acum e arestat

Un bărbat a comandat flori de 5.000 de lei și a mâncat și băut într-un restaurant din Bucureşti, fără să plătească. Masa costa 1.300 de lei. Acum omul a fost arestat, după ce a şi agresat o persoană.

Poliția Capitalei relatează că, pe 10 octombrie, managerul unui restaurant din Sectorul 1 a reclamat că două persoane, un bărbat și o femeie, au mâncat și băut, după care au plecat fără să achite nota de plată, în valoare de 1.300 de lei.

În urma cercetărilor făcute de polițiști s-a stabilit că bărbatul se afla deja sub control judiciar.

ADVERTISING

În urma extinderii cercetărilor, a reieșit că în 20 septembrie, în timp ce bărbatul se afla la intersecția unor străzi din Sectorul 1, în urma unor neînțelegeri în trafic cu o persoană, ar fi agresat-o fizic, în timp ce avea asupra lui un obiect tăietor-înțepător.

De asemenea, în 8 octombrie, bărbatul a comandat un buchet de flori, în valoare de 5.000 de lei, iar la plecare nu a achitat factura la florărie.

Bărbatul a fost reținut miercuri pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv, pentru lovire sau alte violențe și abuz de încredere prin fraudarea creditorilor.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇