Un bărbat din Craiova a făcut accident aproape de comă alcoolică. Și nu avea nici permis

Un bărbat din Craiova a făcut accident aproape de comă alcoolică. Și nu avea nici permis

Un bărbat de 56 de ani din Craiova, care conducea aproape de comă alcoolică (3,33 g/l alcool pur în sânge) şi fără permis, a fost arestat preventiv, după ce a fost implicat într-un accident.

Potrivit IPJ Dolj, bărbatul conducea un autoturism pe DJ 606, din direcţia Breasta către Craiova, şi a pierdut controlul, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o maşină condusă de un bărbat de 44 de ani, din comuna Breasta.

În accident nu a fost nimeni rănit, din fericire.

"Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului din comuna Breasta şi rezultat pozitiv, respectiv 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului din municipiul Craiova.

ADVERTISING

Ulterior, în urma analizării mostrelor biologice prelevate, s-a stabilit ca acesta avea o alcoolemie de 3,33 g/l alcool pur în sânge. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit ca acesta are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice", informează IPJ Dolj.

Poliţiştii coordonaţi de procuror l-au reţinut pe bărbat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Craiova a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇