Un bărbat care a crezut că a câștigat 340 de milioane de dolari dă în judecată loteria din SUA

Un bărbat care a crezut că a câștigat 340 de milioane de dolari dă în judecată loteria din SUA

Un bărbat din Washington DC care credea că a câștigat un jackpot în valoare de 340 de milioane de dolari a dat în judecată Powerball și DC Lottery.

Reprezentanții companiei i-au spus că este vorba despre o eroare și că numerele nu sunt cele câștigătoare, potrivit BBC.

În ianuarie, el a văzut că numerele de pe biletul său sunt identice cu cele publicate pe site-ul loteriei. Atunci când bărbatul s-a prezentat la Oficiul de loterie și jocuri de noroc (OLG), cererea sa a fost respinsă.

Reprezentanții loteriei susțin că este vorba despre o eroare tehnică. În ziua în care bărbatul și-a cumpărat biletul, o echipă a companiei a efectuat teste pe site-ul web. Astfel, un set de numere care se potriveau cu numerele bărbatului a fost postat pe site „în mod accidental”, potrivit documentelor instanței.

ADVERTISING

Numerele au rămas online timp de trei zile, până pe 9 ianuarie. Numerele online nu se potriveau cu numerele extrase la ultima tragere la sorți, mai susține loteria.

Bărbatul a dat în judecată loteria și cere suma de bani plus daune calculate pentru fiecare zi de întârziere în acordarea premiului.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇