Un bărbat a amenințat timp de peste 15 ore că se aruncă de la etajul unui bloc din Capitală, după ce și-a înjunghiat concubina UPDATE

Un bărbat a amenințat timp de peste 15 ore că se aruncă de la etajul unui bloc din Capitală, după ce și-a înjunghiat concubina <span style="color:#990000;">UPDATE</span>

Un bărbat a amenințat timp de peste 15 ore că se aruncă de la etajul opt al unui bloc din Capitală după ce şi-a înjunghiat concubina şi a rănit-o pe prietena acesteia, la faţa locului aflându-se luni negociatori, echipaje ISU şi din cadrul Serviciului de ambulanţă.

UPDATE: Bărbatul a fost imobilizat și dus la sediul Poliției. „În urma activităților specifice, bărbatul a fost imobilizat de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale -Poliția Capitalei și SIAS-IGPR. În urma intervenției nu au rezultat victime, bărbatul urmând a fi condus la sediul Poliției, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale ce se impun”, anunță Poliția Capitalei.

ADVERTISING

La momentul agresiunii, în imobil se mai aflau şi 2 copii, fiica concubinei, în vârstă de 9, ani şi fiul celei de a doua femei, în vârstă de 14 ani. Ulterior, ambele femei şi copiii au părăsit apartamentul.

„La data de 10 septembrie a.c., Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 1 a fost sesizată cu privire la faptul că, în timp ce se aflau într-un apartament, situat la etajul 8 al unui bloc de locuinţe, din Sectorul 1, o femeie ar fi fost agresată de către concubinul său, care i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect tăietor-înţepător. În sprijinul victimei a intervenit o altă femeie, cunoştinţă a celor doi concubini, care ar fi fost lovită de către bărbat, suferind o plagă la nivelul antebraţului. La momentul agresiunii, în imobil se mai aflau şi 2 minori, fiica concubinei, în vârstă de 9 ani şi fiul celei de a doua femei, în vârstă de 14 ani”, transmite Poliţia Capitalei.

ADVERTISING

Ulterior, ambele victime, împreună cu cei doi copii au părăsit apartamentul.

Concubina bărbatului a fost transportată la spitalul Floreasca. Rănile pe care i le-a făcut concubinul său cu un cuțit i-au afectat plămânul, potrivit Antena3. Cea de-a doua victimă a fost tratată la fața locului de un echipaj SABIF, nefiind necesară internarea.

Bărbatul s-a închis în apartamentul din Piața Romană şi ameninţa că se aruncă de la etaj.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri-DGPMB.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇