Un bărbat a murit după ce a rămas închis într-o mașină care a plonjat în lac

Un bărbat de 39 de ani a murit duminică după a rămas închis în mașina cu care a plonjat într-un lac, în județul Maramureș. Șoferul mașinii, un tânăr de 28 de ani, a reușit să iasă prin geamul lateral. Polițiștii au stabilit că acesta era băut.

Potrivit IPJ Maramureș, o mașină de teren condusă de un tânăr de 28 de ani din comuna Sarasău a derapat și a ajuns în lac.

Șoferul a ieșit din autovehicul prin geamul lateral, dar pasagerul, un bărbat de 39 de ani, a rămas captiv în mașină.

Conform ISU Maramureș, mașina s-a scufundat la o adâncime de cel puțin 3 metri.

ADVERTISING

Polițiștii au testat șoferul cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost dus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii împreună cu mai multe echipaje ISU, SMURD și cu ajutorul scafandrilor au scos din apă mașina și corpul neînsuflețit al pasagerului.

Polițiștii continuă în acest caz cercetările pentru ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇