Un bărbat a fost reținut în București după ce a amenințat într-un filmuleț o familie cu o sabie și un pistol

Poliţiştii de la Secţia 19 din capitală au reţinut, sâmbătă, un bărbat, la domiciliul căruia a fost efectuată o percheziţie în cursul dimineţii, după ce acesta a postat pe Internet o filmare în care ameninţa o persoană şi familia acesteia, pe parcursul filmării fiind prezentate o sabie şi un pistol.

Potrivit unei informări transmise sâmbătă de către Poliţia Capitalei, în data de 27.08.2020, la Secţia 19 Poliţie s-a prezentat o persoană care a reclamat că în aceeaşi zi, în jurul orei 10:00, a fost publicat pe o reţea de socializare, un material video, în care un bărbat îi adresează ameninţări, atât ei cât şi familiei, pe parcursul filmării fiind prezentate o sabie şi un pistol.

Au fost demarate, de urgenţă, investigaţii şi audieri, fiind identificat un bărbat de 52 de ani.

Cercetările au fost declanşate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, precizează sursa citată.

În dimineaţa de sâmbătă a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie la domiciliul bărbatului, fiind identificate şi ridicate mai multe obiecte tăietor-înţepătoare şi un pistol de tip air soft (nesupus autorizării). Bărbatul a fost condus la sediul secţiei de poliţie, unde, după audieri, a fost dispusă măsura reţinerii.

Cercetările sunt continuate de Secţia 19 Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare, se mai arată în informarea transmisă de Poliţia Capitalei.

ADVERTISING

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇