Un bărbat a fost atacat de urs la Breaza. Alerte și în Comarnic, unde a mai fost un atac

Un bărbat de 58 de ani a fost atacat de un urs, sâmbătă seara, în localitatea prahoveană Breaza, fiind al doilea atac de acest gen produs în judeţ în ultimele 24 de ore.

Potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, victima a suferit un traumatism cranio-facial cu plagă occipitală şi multiple plăgi faciale.

Bărbatul a fost preluat în stare de conştienţă, iar după ce a fost evaluat şi stabilizat, a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Un alt bărbat, de 45 ani, a fost grav rănit, vineri seara, după ce a fost atacat de un urs în oraşul Comarnic. Surse medicale au declarat, pentru AGERPRES, că victima a fost supusă unor intervenţii chirurgicale şi este intubată, starea sa fiind în continuare extrem de gravă.

ADVERTISING

Alerte pentru Comarnic

De asemenea, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova a emis, sâmbătă seară, un mesaj RO-ALERT privind prezenţa unui urs în oraşul Comarnic. Potrivit ISU, alerta vizează zona Podul Lung din Comarnic.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Prahova au precizat, pentru AGERPRES, că animalul a atacat o oaie.

În cursul zilei de sâmbătă, jandarmii au mai fost solicitaţi să intervină la Comarnic pentru îndepărtarea unui urs care a intrat într-o grădină aflată în apropierea zonei atacului produs cu o zi în urmă.

Până la sosirea echipajului, animalul a părăsit zona, au precizat reprezentanţii IJJ.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇