Un autocar cu 32 de persoane la bord s-a răsturnat în Buzău. A fost declanșat planul roșu (Foto)

Un autocar cu 32 de persoane la bord s-a răsturnat în Buzău. A fost declanșat planul roșu (Foto)

Autorităţile din Buzău au declanşat planul roşu de intervenţie, după ce un autocar cu 32 de persoane s-a răsturnat pe DN 2 (E85), la ieşire din municipiul Râmnicu Sărat către Focşani.

Potrivit Prefecturii Buzău, persoanele din autocar sunt muncitori care lucreaza la o fabrică de confecții din Focșani. Ei sunt buzoieni şi sunt majoritatea preluaţi din zona Râmnicu Sărat.

Autorităţile anunţă că nu sunt persoane decedate.

23 au fost transportate la spital (19 femei şi 4 bărbaţi), iar 7 au fost asistate la locul accidentului şi au refuzat transportul la spital, spune IGSU.

ADVERTISING

Cele 23 de persoane au fost transportate la următoarele spitale: Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani (2 femei), Spitalul Municipal Rm. Sărat (9 femei şi 2 bărbaţi) şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău (8 femei şi 2 bărbaţi).

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul se desfăşoară prin dirijare pe DN 2, la ieşirea din localitatea Râmnicu Sărat, judeţul Buzău, către municipiul Focşani, pentru a permite desfăşurarea intervenţiei medicale, după ce un autovehicul s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Mai multe persoane au suferit leziuni, fiind asistate medical la faţa locului. Se estimează reluarea circulaţiei în condiţii normale în 45 de minute”, a transmis Centrul Infotrafic.

Traficul rutier este blocat pe DN 2, la ieșire din Râmnicu Sărat către Focșani, poziția kilometrică 147+400. Șoferul...

Publicată de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Buzau pe Luni, 8 mai 2023


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇