Accident mortal în Caraș-Severin, cu 5 autovehicule, între care un autocar. Trafic blocat pe kilometri - UPDATE

Accident mortal în Caraș-Severin, cu 5 autovehicule, între care un autocar. Trafic blocat pe kilometri - UPDATE

Un accident rutier grav a avut loc pe DN6, în zona localităţii Topleţ, la limita judeţului Caraş-Severin cu Mehedinţi. În accident au fost implicate 5 autovehicule, între care 3 autoturisme, o autoplatformă şi un autocar. Un om a murit și mai mulți sunt răniți. Traficul rutier este oprit în zonă și s-au format cozi de kilometri de mașini.

”În urmă cu puţin timp, pe DN 6, în zona localităţii Topleţ, limita cu judeţul Mehedinţi, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 5 autovehicule, dintre care un autocar, 3 autoturisme şi o autoplatformă. În acest moment echipajele de intervenţie sunt la faţa locului şi acţionează. Traficul rutier este restricţionat în zonă până la finalizarea cercetării la faţa locului”, a precizat IPJ Caraş-Severin.

ADVERTISING

În imagini se văd autoturismele și platforma răsturnate, bucăți din mașini împrăștiate pe sute de metri și partea din față a autocarului distrusă.

accident-Caras-Severin-autocar

Martorii spun că unul dintre automobile a intrat într-o depășire riscantă și nu a mai reușit să evite coloziunea cu autocarul. Șoferul automobilului a murit pe loc, iar persoana care îl însoțea se află în stare gravă la spital.

Traficul a fost oprit în zonă și s-au format cozi de mașini pe ambele sensuri pe câțiva kilometri.

UPDATE: Autoturismul care a intrat în autocar și autoutilitara erau înmatriculate în Bulgaria, șoferul care a decedat (60 ani) și femeia care era cu el în mașină și a ajuns la spital erau cetățeni bulgari. De asemenea, șoferul autoutilitarei e bulgar, a fost rănit și a ajuns la spital. În accident au fost implicate alte două autoturisme înmatriculate în județele Mehedinți și Dolj. Șoferii implicați în accident au fost testați alcooltest stabilindu-se că nu au consumat băuturi alcoolice.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇