Un apartament din Focșani a sărit în aer de la o butelie: Salvatorii au găsit un rănit, cu traumatism cranian şi arsuri de gradul II

Un apartament din Focșani a sărit în aer de la o butelie:  Salvatorii au găsit un rănit, cu traumatism cranian şi arsuri de gradul II

Pompierii au intervenit, vineri seară, la un bloc din municipiul Focşani unde s-a produs o explozie care nu a fost urmată de un incendiu. Mai multe persoane au fost evacuate din imobil.

La faţa locului s-au deplasat mai multe efective de pompieri cu autospeciale de stingere, cu o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime şi un modulul SMURD.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Ajunşi la locul intervenţiei, salvatorii au găsit un bărbat de 52 care fusese rănit în urma exploziei. Bărbatul avea un traumatism cranian şi arsuri de gradul II pe circa 30% din suprafaţa corpului.

Totodată, au fost evacuate 10 persoane din imobilul respectiv.

În urma cercetărilor, specialiştii din cadrul ISU Vrancea au concluzionat că explozia a fost provocată de scăpări de gaze de la o butelie.

Conform evaluării efectuată de personalul specializat, structura de rezistenţă a blocului nu a fost afectată.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!