Două accidente soldate cu doi morţi au blocat Autostrada Bucureşti-Piteşti

Două accidente soldate cu doi morţi au blocat Autostrada Bucureşti-Piteşti

Două persoane au murit şi alte patru au fost rănite, marţi, într-un accident produs pe autostrada Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers spre Capitală, în judeţul Giurgiu.

În apropiere de locul accidentului, o cisternă a intrat pe contrasens şi a lovit despărţitoarele de sensuri, iar pompierii intervin acolo pentru a elibera şoseaua.

Traficul pe sensul spre Bucureşti este blocat.

Accidentul s-a produs la kilometrul 27 al A1, pe sensul de mers spre Capitală, în zona localităţii Poenari.

Potrivit ISU Giurgiu, au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară.

"Sunt 6 victime, dintre care una a fost găsită încarcerată, prinsă sub camionetă. Din nefericire, două persoane au fost declarate decedate (un bărbat şi o femeie), trei sunt conştiente şi cooperante, iar o persoană a fost preluată de elicopterul SMURD. 

În prezent, toate persoanele implicate primesc îngrijiri medicale la faţa locului", a transmis sursa citată. 

Ulterior, la aproximativ 400 metri de locul acestui accident, o cisternă care se deplasa spre Piteşti a pătruns pe contrasens şi a lovit despărţitoarele.

"Din informaţiile pe care le avem, aceasta ar fi avut o problemă la una dintre anvelope, care a făcut explozie. Nu au fost persoane rănite. Pompierii acţionează pentru sablarea părţii carosabile, având în vedere faptul că pe şosea se află o balustradă, pe o distanţă de aproximativ 150 m. Este blocat sensul de mers spre Bucureşti", a menţionat ISU Giurgiu.

Citeşte şi despre Accident cu 52 de maşini pe Autostrada Soarelui. 22 persoane au fost rănite (Foto) dar şi analiza Jungla de pe autostrăzi. Nu avem, nu știm ce să facem pe ele


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇