Trump spune că Taylor Swift e datoare să-l susțină: Nu are cum să fie neloială omului care i-a adus atât de mulți bani

Trump spune că Taylor Swift e datoare să-l susțină: Nu are cum să fie neloială omului care i-a adus atât de mulți bani

Cu câteva ore înainte de lovitura de începere a Super Bowl, Donald Trump a avut un mesaj pentru Taylor Swift: „Nu-l susţine pe Joe Biden”.

Duminică, într-o postare pe reţelele sociale, fostul preşedinte i-a adresat o rugăminte vedetei pop, care a fost prezentă în prim-plan la televizor, în timpul meciului în care a jucat prietenul ei, fundaşul lui Kansas City Chiefs Travis Kelce.

Trump şi-a revendicat meritul pentru succesul financiar al lui Swift, numind o eventuală susţinere a lui Biden „neloială faţă de omul care i-a adus atât de mulţi bani".

ADVERTISING

„Am semnat şi am fost responsabil pentru Legea de modernizare a muzicii, dată pentru Taylor Swift şi pentru toţi ceilalţi artişti muzicali. Joe Biden nu a făcut nimic pentru Taylor şi nu va face niciodată", a scris Trump pe reţeaua sa Truth Social, făcând referire la legislaţia pe care a semnat-o în 2018 menită să modernizeze legile privind drepturile de autor.

„Nu are cum să îl susţină pe coruptul Joe Biden, cel mai rău şi mai corupt preşedinte din istoria ţării noastre, şi să fie neloială omului care i-a adus atât de mulţi bani. În afară de asta, îmi place de prietenul ei, Travis, chiar dacă este liberal şi probabil că nu mă suportă!".

ADVERTISING

La sfârşitul lunii trecute, New York Times a publicat un articol potrivit căruia echipa lui Biden ar curta sprijinul lui Taylor Swift, ceea ce a alimentat un lanţ de teorii ale conspiraţiei, inclusiv una potrivit căreia postsezonul NFL a fost aranjat pentru a-i favoriza pe Chiefs, astfel încât Swift să-i poată oferi sprijinul în faţa unei audienţe masive de televiziune la meci.

Swift l-a susţinut pe Biden în detrimentul lui Trump în 2020, dar nu a dat niciun indiciu că va interveni din nou în campanie.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇