Trump îşi reia campania electorală cu un nou miting ”Make America Great Again”. Tuturor participanţilor li se vor da măşti

Trump îşi reia campania electorală cu un nou miting ”Make America Great Again”. Tuturor participanţilor li se vor da măşti

Preşedintele american Donald Trump se întoarce, la sfârşitul acestei săptămâni, pe estradele campaniei electorale, la New Hampshire, de această dată în aer liber, după fiascoul mitingului de la Tulsa, în toiul epidemiei COVID-10.

Mitingul ”Make America Great Again” (”Să facem America măreaţă din nou”, MAGA) urmează să aibă loc sâmbătă, la 11 iulie, la Portsmouth, a anunţat în weekend campania sa, citată de AFP.

”Tuturor participanţilor li se vor da măşti pe care vor fi încurajaţi puternic să le poarte”, a anunţat echipa sa de campanie.

ADVERTISING

Trump se pregătește pentru cursa din 3 noiembrie

Miliardarul republican, care candidează la 3 noiembrie la al doilea mandat de patru ani, şi-a reluat campania electorală la 20 iunie, la Tulsa, în Oklahoma.

Însă toate sondajele la nivel naţional arată de mai multe săptămâni în aceeaşi direcţie -  Donald Trump pierde teren în faţa rivalului său democrat Joe Biden.

Toţi observatorii îndeamnă la prudenţă, pentru că mai sunt patru luni de campanie, însă subliniază că avansul înregistrat de Biden faţă de Trump este mult mai important decât cel de care dispunea Hillary Clinton în aceeaşi perioadă, în urmă cu patru ani.

ADVERTISING

Citește și:

Încă doi membri din echipa de campanie a lui Trump au COVID-19

De Ziua Independenţei, preşedintele Trump a acuzat China, mass-media și stânga radicală

Donald Trump, în criză


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇