Trei fetiţe au ajuns la spital, după ce s-a răsturnat trenuleţul din parc cu ele

Trei fetiţe au ajuns la spital, după ce s-a răsturnat trenuleţul din parc cu ele

Trei fetiţe au fost rănite, luni după-masă, după ce trenuleţul electric de agrement în care se aflau s-a răsturnat pe o alee din parcul municipal din Bistriţa.

Cele trei fetiţe de 10 şi 11 ani s-au ales cu multiple contuzii şi au fost transportate la UPU Pediatrie pentru investigaţii amănunţite.

La un pas de o tragedie! Ultimul vagon al trenulețului s-a răsturnat, în curbă, la finalul traseului. TREI copii au ajuns la spital!#bistrita #parculmare #trenuletelectric

Publicată de Bistriteanul.ro pe Luni, 8 august 2022

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„Din primele date, una dintre remorcile unui vehicul de agrement special destinat transportului de copii, condus de un tânăr de 27 de ani, din Zagra, s-a răsturnat. În urma incidentului, trei pasageri minori, de 11 şi respectiv 10 ani, au fost răniţi, fiind ulterior transportaţi la spital”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

ADVERTISING

Purtătorul de cuvânt Paul Rodilă a precizat pentru Bistrițeanul.ro că „șoferul deține permis categoria B, putând astfel să conducă un vehicul care dezvoltă 8,5 Kw. Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ”.

Trenuleţul electric a fost pus în funcţiune la sfârşitul lunii iunie şi a costat municipalitatea peste 200.000 de lei. Acesta nu ar fi trebuit să circule cu viteză mai mare de 5 km/h.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru accidentul trenulețului de agrement din Parcul Municipal. Trei fetițe au ajuns la Spital cu contuzii după ce ultimul vagon al trenulețului Thomas s-a răsturnat

Publicată de Bistrita Express pe Luni, 8 august 2022

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇