Traficul pe Valea Oltului a fost reluat: Erau 600 de metri cubi de aluviuni pe șosea

Traficul pe Valea Oltului a fost reluat: Erau 600 de metri cubi de aluviuni pe șosea

Traficul rutier pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, care fusese blocat de aluviuni, a fost reluat sâmbătă dimineaţă.

”S-a reluat traficul rutier pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 206+700 metri, în zona localităţii Brezoi, judeţul Vâlcea, după ce, pe timpul nopţii, administratorul drumului a degajat aluviunile alunecate de pe versant pe partea carosabilă”, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei.

ADVERTISING

Circulaţia rutieră a fost oprită, vineri seară, din cauza unor aluviuni alunecate de pe versant.

Echipaje de poliţişti şi drumari au intervenit, traficul de pe Valea Oltului fiind deviat pe DN 1, către Braşov, iar autovehiculele care circulau pe autostrada A1 au fost întoarse din nodul rutier de la Boiţa.

Conform CNAIR, circulaţia rutieră a fost blocată din cauza unei viituri care a transportat o cantitate de peste 600 m³ de aluviuni pe partea carosabilă.

Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov au transmis că viitura nu s-a produs pe sectorul Lazaret-Boița, unde s-au efectuat lucrările recente, prin urmare nu ar exista o legătură între defrişări şi alunecarea de teren produsă noaptea trecută.

ADVERTISING

„Maşinile care circulă pe DN1 dinspre Sibiu vor fi redirecţionate către Braşov din sensul giratoriu de la Veştem, iar autovehiculele care circulă pe autostrada A1 vor fi întoarse din nodul rutier de la Boiţa", au precizat aseară reprezentanţii DRDP Braşov.

O alunecare de teren s-a produs vineri seara pe versantul din apropierea DN 7, în localitatea Brezoi.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇