Suspectul în cazul uciderii lui Emi Pian, reţinut. Procurorii au stabilit că încăierarea s-a petrecut în timpul unui joc de noroc

Principalul suspect în cazul uciderii lui Emi Pian a fost reţinut, vineri, pentru 24 de ore, fiind acuzat că, în timpul unui joc de noroc, pe fondul unui conflict spontan, a înjunghiat victima, cauzându-i leziuni profunde. Tânărul de 26 de ani susţine că a acţionat în legitimă apărare.

Procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 26 de ani, din Bucureşti, inculpat în cauza de omor înregistrată în dimineaţa de 4 august.

ADVERTISING

”În fapt, din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuţit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus  transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare.

Inculpatului i s-au adus la cunoştinţă calitatea procesuală şi acuzaţiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală”

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”În legitimă apărare”

Sursa citată a precizat că cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Vineri, inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Tânărul de 26 de ani susţine că a acţionat în legitimă apărare.

Emi Pian a murit în urma unui conflict între clanuri, care a avut loc în noaptea de luni spre marţi. 

Citește și:

Poliția Capitalei pusă în genunchi în fața interlopilor de șeful Bogdan Berechet

ADVERTISING

Bătaie între clanuri în Bucureşti. Un om a murit, altul e în stare gravă


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇