Suspectul în cazul dublului asasinat de la Iaşi a fost reţinut la Roma

Suspectul în cazul dublului asasinat de la Iaşi a fost reţinut la Roma

Bărbatul suspectat că ar fi comis dublul asasinat de la Iaşi, El Bourkadi Ahmed Sami, a fost localizat şi reţinut în Roma.

Bărbatul a fost dat în urmărire naţională şi, ulterior, internaţională, după ce instanţa a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestuia, anunţă Poliţia Română.

Tunisianul El Bourkadi Ahmed Sami ar fi asasinat doi tineri, un student la Medicină din Maroc de 25 de ani şi pe prietena acestuia, o fată de 23 de ani din comuna Miroslava, judeţul Iaşi, ale căror trupuri au fost descoperite vineri noaptea într-o vilă din Iaşi.

Luni, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au înaintat magistraţilor un mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele suspectului.

ADVERTISING

Acesta este student la UMF Iași, secția franceză, și ar fi autorul principal al asasinatelor. El este până în acest moment principalul suspect în cazul studenților uciși, dar anchetatorii bănuiesc că ar fi avut un complice.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au informat că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un imobil din Iaşi, amplasat pe strada Moara de Vânt, au fost găsite două cadavre. Descoperirea a fost făcută de poliţişti, care au fost anunţaţi de familia băiatului cu privire la posibila dispariţie a acestuia. În 10 decembrie, el ar fi trebuit să ajungă, cu avionul, la Bruxelles.

Trupurile celor doi tineri aveau urme de violenţă, iar în imobil s-au identificat urme de ardere.

În urma descoperirii cadavrelor celor doi, mai multe persoane au fost aduse la audieri, dar au fost lăsate să plece după câteva ore.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇