Sunt cozi la maratonul de vaccinare din București: Peste 3.000 de persoane s-au vaccinat

Sunt cozi la maratonul de vaccinare din București: Peste 3.000 de persoane s-au vaccinat

E coadă la marile centre de vaccinare din București, încă de la primele ore ale dimineții.

UPDATE: Potrivit autorităților, în București s-au vaccinat 10.654 de persoane, din care 3.105 în cadrul Maratonului pentru viață, în primele șase ore.

După două ore, autoritățile anunțaseră că peste 3.000 de persoane au fost vaccinate deja astăzi, dintre care peste 1.000 în cadrul Maratonului pentru viață.

”Bucureștenii se vaccinează: 3.362 de persoane vaccinate în primele 2 ore, din care 1.084 în cadrul Maratonului pentru viață!”, anunță CNCAV, pe pagina RO Vaccinare, care ne arată o imagine de la Palatul Național al Copiilor din București.

???????????? Bucureștenii se vaccinează: 3.362 de persoane vaccinate în primele 2 ore, din care 1.084 în cadrul Maratonului...

Publicată de RO Vaccinare pe Vineri, 22 octombrie 2021

Şi la Romexpo este coadă.

ADVERTISING

Autorităţile din Bucureşti organizează, de vineri până luni, evenimentul intitulat „Maratonul vaccinării pentru viaţă”, în şase centre din Capitală.

Cele șase centre, care funcționează 24/24 sunt: Sector 1: Romexpo; Sector 2: Circul Metropolitan; Sector 3: Biblioteca Națională; Sector 4: Palatul Copiilor; Sector 5: Liberty Mall/ Centrul Sf. Andrei; Sector 6: Clubul Seniorilor/ „Mihai Eminescu”.

În total, vor fi deschise 49 de fluxuri, care vor funcţiona non-stop, şi vor fi disponibile toate cele patru tipuri de vaccin.

ADVERTISING

Se pot prezenta pentru vaccinare toate persoanele peste 12 ani.

Potrivit datelor CNCAV, ieri s-au vaccinat peste 99.000 de persoane la nivel național, din care 14.744 doar în Capitală.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇