Șase copii au fost loviți pe trecerea de pietoni de un șofer beat și fără permis UPDATE Una dintre victime a murit

Șase copii au fost loviți pe trecerea de pietoni de un șofer beat și fără permis <span style="color:#990000;font-size:100%;">UPDATE</span> Una dintre victime a murit

Şase copii au fost loviţi de o maşină, miercuri seară, în timp ce se aflau pe o trecere de pietoni din Petroşani.

UPDATE Unul dintre copii a murit, joi dimineața. E vorba despre un copil de 11 ani, internat la Terapie Intensivă, la Spitalul din Petroșani.

Alți doi copii sunt internați tot la Petroșani și trei au fost transferați la Timișoara.

Doi dintre cei trei copii sunt internaţi la Spitalul de Copii din Timişoara cu fracturi la picioare şi leziuni la cap, iar cel de-al treilea se află la Spitalul Judeţean Timişoara, la Secţia ATI, în stare gravă, intubat.

ADVERTISING

Medicul Mihai Gafencu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii ”Louis Ţurcanu” din Timişoara, a declarat că cei doi copii internaţi la această unitate medicală au 13 şi 14 ani şi au fracturi la picioare şi leziuni la nivelul capului. 

”Sunt în afară de orice pericol vital în acest moment, trecuţi în terapie intensivă, pentru a se asista ortopedico-chirurgical leziunile provocate. La unul dintre ei fractura este deschisă, deci va trebui recuperare”, a declarat Mihai Gafencu.

Şoferul beat a fugit

Șoferul a fugit, dar a fost identificat ulterior de polițiști în localitatea Aninoasa.

ADVERTISING

Potrivit Poliției Hunedoara, șoferul în vârstă de 19 ani nu are permis şi avea o alcoolemie de 0,81 la mie în aerul expirat.

El a fost audiat și apoi reținut, transmite joi dimineața Poliția Hunedoara. Joi seară instanța a stabilit să fie plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.

Polițiștii au extins cercetările față de șofer și pentru ucidere din culpă, după moartea unuia dintre copii.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇