S-a tras cu pistolul în Vama Veche

S-a tras cu pistolul în Vama Veche

O persoană necunoscută a tras cu pistolul în Vama Veche, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Arma a fost găsită duminică, în timpul unui control de rutină în trafic.

Polițiștii Secției 2 Poliție Vama Veche – 2 Mai au fost sesizați în jurul orei 22:00, sâmbătă, că s-a tras cu un pistol. În urma cercetărilor, s-a constatat că geamul securizat al ușii unui garaj a fost spart.

„În urma verificărilor, s-a stabilit că zgomotul ar fi provenit din curtea vecină, de unde, un obiect ar fi fost proiectat cu viteză mare.

ADVERTISING

La momentul intervenției, asupra persoanelor identificate la fața locului nu a fost găsit niciun obiect care ar fi putut provoca daunele constatate.

Factorul declanșator al conflictului ar fi fost utilizarea unor artificii de către persoane aflate în imobilul apelantului, din categoria celor care nu necesită autorizare”, transmite, duminică, Poliția Constanța.

Ulterior, duminică, în jurul orei 9:34, în cadrul acțiunii „Blocada”, printre mașinile oprite în trafic, polițiștii au identificat și pe cele ale persoanelor implicate în evenimentul din seara precedentă.

ADVERTISING

Astfel, a fost descoperită o armă neletală supusă autorizării, care a fost ridicatǎ de polițişti.

Persoanele identificate au fost duse la sediul poliției pentru stabilirea împrejurărilor în care a fost săvârșit evenimentul.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept şi distrugere.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇