Revărsare de ape în Tulcea: 12 autoturisme și un microbuz au fost surprinse de viitură (Video)

Revărsare de ape în Tulcea: 12 autoturisme și un microbuz au fost surprinse de viitură (Video)

Douăsprezece autoturisme şi un microbuz au fost surprinse de o viitură, joi după-amiază, în zona localităţii Horia din judeţul Tulcea, pompierii intervenind în acea zonă. Traficul pe DN 22D a fost blocat.

”În urma fenomenelor meteo extreme produse în această după-amiază, în zona localităţii Horia din judeţul Tulcea s-a format o viitură în care au fost surprinse aproximativ 12 autoturisme şi un microbuz.

Tulcea, Horia ⛈️⚡⛈️ 18 iulie Viitură în această după-amiază ‼️#cod #portocaliu #galben #pagube #dezastru #seceta #ploi #abundente #grindina #gheata #vremea #meteo #prognoza #avertizare #alerta #alert #atentionare #rupere #nori #vijelie #vijelii #vant #averse #furtuna #iulie #vara 🎥 #WhatsApp #Meteoplus

Publicată de Meteoplus pe Joi, 18 iulie 2024

În acest moment, la faţa locului se află un echipaj de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Delta al judeţului Tulcea care intervine pentru evacuarea autoturismelor blocate în viitură. De asemenea, la faţa locului intervin şi lucrători ai IPJ Tulcea, SVSU Mihai Bravu şi autorităţile locale”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea.

ADVERTISING

Ei au precizat că traficul rutier este oprit în acea porţiune a DN 22D. În jurul orei 19:30, traficul s-a reluat.

Cele 12 autoturisme au fost scoase din zona de pericol, iar o persoană a fost scoasă dintr-un autoturism, au mai precizat pompierii.

„Nu au fost persoane rănite ori care să necesite îngrijiri medicale”, a precizat sursa citată.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇