"Regina Pacificului", celebră pentru legături cu traficanții de droguri din Mexic, dă în judecată Netflix

"Regina Pacificului", celebră pentru legături cu traficanții de droguri din Mexic, dă în judecată Netflix

Sandra Avila Beltran, o mexicancă care a fost închisă pentru trafic de droguri, a dat în judecată platforma de streaming Netflix și postul de televiziune Telemundo, pentru serialul „La Reina del Sur” („Regina Sudului”).

Beltran spune că serialul prezintă povestea vieții sale și cere 40% din încasări. Avocatul ei a argumentat că personajul interpretat de actrița Kate del Castillo a fost creat pe baza poveștii de viață a clientei sale.

Sandra Avila Beltran era celebră în Mexic cu mult înainte ca Netflix să lanseze serialul "La Reina del Sur", în 2011. Supranumită "Regina Pacificului", femeia în vârstă de 61 de ani a avut o viață care a urmat, parcă, scenariul unei telenovele, notează BBC.

ADVERTISING

Unchiul ei este Miguel Angel Felix Gallardo, unul dintre fondatorii puternicului cartel al drogurilor Guadalajara. La 21 de ani, Sandra Avila s-a căsătorit cu un polițist care a devenit corupt și a colaborat cu lorzii drogurilor din Mexic. Acesta a fost asasinat la scurt timp după nașterea copilului lor.

Al doilea ei soț, un ofițer de poliție de la Antidrog, a fost ucis de o echipă de asasini a unui cartel care l-a împușcat în salonul de spital în care fusese internat după o operație. Și el era bănuit de legături cu narcotraficanții.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Al treilea mariaj, cu lordul columbian al drogurilor Juan Diego Espinosa i-a adus, însă, problemele cu legea. Espinosa și Avila Beltran au fost închiși în Mexico City în 2007, iar imaginile cu ea, îmbrăcată elegant și zâmbind sfidător către camera video, au provocat reacții ample în presă. Chiar și în detenție, Sandra Avila s-a aflat în centrul atenției și și-a continuat rutina de frumusețe, plătind un doctor pentru a-i face în celulă injecțiile cu Botox.

Femeia a fost apoi extrădată în Statele Unite, unde a pledat vinovată la acuzația de sprijinire a lui Espinosa. A fost închisă și pentru spălare de bani, iar după ce în 2015 a fost eliberată de un judecător mexican, trăiește în țara sa natală.

ADVERTISING

T.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇