Protest la Paris faţă de introducerea “permisului de sănătate”: “Jos mâinile de pe imunitatea mea naturală!” (Video)

Protest la Paris faţă de introducerea “permisului de sănătate”: “Jos mâinile de pe imunitatea mea naturală!” (Video)

Sute de oameni au protestat, miercuri, la Paris, faţă de introducerea “permisului de sănătate” pentru unele activităţi şi de vaccinarea obligatorie a personalului sanitar, măsuri prin care Guvernul încearcă să facă faţă celui de-al patrulea val de infectări cu covid-19 în Franţa.

Unii protestatari au afişat bannere cu mesajul: “Libertatea de a alege” şi “Jos mâinile de pe imunitatea mea naturală!”, relatează Reuters.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

“Vor să ne forţeze să ne vaccinăm cu orice preţ. Nu, nu, nu”, a afirmat Nathalie Lebede, participantă la protest.

Începând de miercuri, oamenii care merg la muzeu, la cinema sau la piscină în Franţa nu pot intra dacă nu prezintă un “permis de sănătate” care arată că au fost vaccinaţi împotriva coronavirusului sau s-au testat recent şi rezultatul este negativ.

“Permisul de sănătate”, care anterior era cerut doar la festivaluri, va fi cerut de la începutul lunii august şi pentru accesul în restaurante şi baruri şi pentru călătoriile lungi cu trenul sau cu avionul.

Franța este a doua țară, după Grecia, care a anunțat oficial luni introducerea vaccinării obligatorii pentru anumite grupuri profesionale, iar recent Academiile de medicină şi farmacie din Franța au informat că vaccinarea obligatorie e singura soluție pentru menținerea sănătății populației.

Vezi şi: Aproape un milion de francezi s-au programat la vaccinare în Franţa, după discursul lui Macron


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!