Primarul PSD din Focșani, către viceprimarul PNL care îl acuza de achiziții la suprapreț: „Poate vă loveşte vreun tractor pe stradă”

Primarul PSD din Focșani, către viceprimarul PNL care îl acuza de achiziții la suprapreț: „Poate vă loveşte vreun tractor pe stradă”

PNL Vrancea îl acuză pe primarul orașului Focșani, social-democratul Cristi Misăilă, că a recurs la ameninţări la adresa viceprimarului Ana-Maria Dimitriu (PNL), căreia i-a transmis că ar putea fi lovită de tractoarele de la CUP Salubritate pe stradă.

Viceprimarul Focșaniului l-ar fi acuzat pe edilul orașului că face achiziții la suprapreț, însă discuția din ședința Consiliului Local s-a transformat într-un schimb de replici dure între cei doi, aflați în conflict mocnit de ceva vreme.

PNL Focșani a publicat, vineri, pe Facebook, o înregistrare din timpul şedinţei Consiliului Local Focşani.

VIDEO: Primarul Focșaniului, Cristi Misăilă (PSD), amenințări către doamna viceprimar Ana-Maria Dimitriu (PNL): ”Poate...

Publicată de PNL Focsani pe Vineri, 9 aprilie 2021

Potrivit înregistrării, viceprimarul a atras atenţia că municipalitatea a achiziţionat tractoare la un preţ mult mai mare decăt preţul pieţei, mai exact la 150.000 de euro când pe piaţa ar fi autovehicule de acest gen la 70.000 de euro.

ADVERTISING

În acel moment, primarul Misăilă a spus: "Poate vă loveşte vreun tractor pe stradă. Poate dă întâmplător peste dvs.!"

”E o ameninţare? Foarte bine”, a răspuns viceprimarul.

PNL Vrancea îi solicită primarului Focsaniului să-şi ceară scuze public: "Nu este întâia oară, însă, când primarul Misăilă o ameninţă pe doamna viceprimar, însă de data aceasta a depăşit orice limită. Ameninţările de orice fel şi limbajul violent nu au ce căuta în administraţia publică locală. PNL Vrancea îi solicită primarului Misăilă să-şi ceară scuze în mod public pentru ameninţările proferate în şedinţa de Consiliu Local de astăzi!".

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Primarul nu vrea să-și ceară scuze

Cristi Misăilă a declarat, pentru News.ro că nu intenţionează să-şi ceară scuze.

”(..) a adus acuzaţii grave la o societate a a Consiliului Local care a demarat un proiect de dotări cu utilaje necesare întreţinerii şi salubrizării stradale, a avut loc o achiziţie de tractoare utilate cu toate accesoriile necesare, tractoare care fi văzute zilnic de către toţi locuitorii lucrând pe străzi iar dumneaei ne acuză că vrem să ne apucăm de arat.

I-am zis doamnă, dacă nu le-aţi văzut până acum, poate o să le vedeţi când vă veţi lovi de unu sau când unul va da întâmplător peste dumneavoastră, nicidecum nu a fost o ameninţare”, a declarat Cristi Misăilă, pentru News.ro.

ADVERTISING

Tensiunile dintre primarul Focsaniului Cristi Misăilă şi viceprimarul liberal Ana Maria Dimitriu există de mai multă vreme.

De altfel, recent, edilul-şef al oraşului a redus atribuţiile viceprimarilor, pe motiv că nu au suficientă experienţă în a gestiona toate problemele care le reveneau.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇