Primar din Timiș, la un pas să fie agresat de localnicii furioși (Video)

Primar din Timiș, la un pas să fie agresat de localnicii furioși (Video)

Primarul comunei Săcălaz, din județul Timiș, a fost la un pas să fie agresat în timpul unui eveniment de mai mulți locuitori nemulțumiți de modul în care se cheltuiesc banii din bugetul local.

Edilul Viorel Nicu a luat cuvântul în deschiderea sărbătorii Rugii de la Beregsău Mare, iar oamenii au început să îl huiduie şi să strige “Hoţul”, scrie Ziua de Vest.

“Chiar dacă situaţia este destul de încordată, şi sper să nu am dreptate să se şi arate, mă bucur tare mult că am reuşit, şi în acest an, împreună cu Consiliul Local, pe care, dacă domnii consilieri locali dacă sunt aici, îi invit lângă mine…”, şi-a început discursul Viorel Nicu.

ADVERTISING

Oamenii l-au întrerupt și au început să își strige nemulțumirile. În replică, primarul Viorel Nicu i-a spus unuia dintre localnicii revoltați: „prietene, ai dosar penal făcut de mine, plângere penală, hai…!”, potrivit Buletin de Săcălaz.

Primarul a fost înconjurat de bodyguarzii unei firme de pază care i-au asigurat protecția.

Huiduielile la adresa primarului Nicu Viorel au continuat, din mulțime auzindu-se: ”bani pentru bodyguarzi ați avut?”; ”Ai promis că aduci gazul în Beregsău. Unde-i gazul?”

A intervenit apoi și viceprimarul Dumitru Boboi pentru a restabili liniștea și i-a rugat pe cei prezenți să se bucure de sărbătoare.

ADVERTISING

În final, după alte câteva huiduieli, interpreții de muzică populară au început programul artistic.

Primarul din Săcălaz, huiduit la Ruga de la Beregsău Mare

”Huoooo !”, ”Să vă fie rușine!”, ”Vii cu bodyguarzii după tine!”, au fost câteva din scandările făcute la adresa primarului de Săcălaz atunci când a luat cuvântul în deschiderea Rugii de la Beregsău Mare.În replică, primarul Viorel Nicu i-a spus unuia dintre aceia care și-a exprimat opinia că „prietene, ai dosar penal făcut de mine, plângere penală, hai...!”În mod ciudat, la această manifestare, primarul a fost înconjurat de bodyguarzii unei firme de pază care i-au asigurat protecția deși primarul se afla la o manifestare ce are loc anual și nu are un grad de periculozitate ridicat.Huiduielile la adresa primarului Nicu Viorel au continuat, din mulțime auzindu-se: ”bani pentru bodyguarzi ați avut?”; Ai promis că aduci gazul în Beregsău. Unde-i gazul? În această situație, viceprimarul Dumitru Boboi a intervenit pentru a restabili liniștea și i-a rugat pe cei prezenți să se bucure de sărbătoarea Rugii din Beregsău Mare. În final, după alte câteva huiduieli la adresa primarului de Săcălaz, interpreții de muzică populară au început programul artistic invitând lumea la joc și voie bună.

Publicată de Buletin de Sacalaz pe Duminică, 23 aprilie 2023

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇