Polițist din Capitală, pus la pâmânt în timpul unei intervenții, a ajuns la spital (Video)

Polițist din Capitală, pus la pâmânt în timpul unei intervenții, a ajuns la spital (Video)

Un polițist din Capitală a fost lovit de un recidivist în timpul unei intervenții pentru tulburarea ordinii publice pe o stradă din Sectorul 4 al Capitalei. Întreaga scenă a fost surprinsă luni noapte cu un telefon mobil şi postată pe contul de Facebook al sindicatului polițiștilor.

„Un recidivist sub influența alcoolului, fapt despre care, evident, în momentul interacțiunii polițiștii nu aveau cunoștință și o clipă de neatenție ne demonstrează cât de ușor este să ajungi victimă.

Polițiștii Secției 26 au intervenit azi noapte la un banal apel 112, în care se reclama tulburarea liniștii și ordinii publice, iar la fața locului au găsit un bărbat care nu a avut nicio reținere în a-l lovi pe colegul nostru”, se arată pe pagina de Facebook a sindicatului Europol.

ADVERTISING


Polițistul a ajuns la spital după ce a fost lovit cu pumnul în plină figură. Colegii polițistului lovit l-au imobilizat pe agresor, care ulterior a fost internat cu forţa în spitalul Bagdasar Arseni.

Înainte de acest episod, bărbatul distrusese câteva mașini parcate pe strada din Sectorul 4. Acum are dosar penal pentru ultraj.

Citiți și: Sindicatul Europol: Polițiștii sunt expuși inutil infectarii cu Covid-19 la frontieră. Solicităm ministrului Marcel Vela să intervină de îndată!

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇