Un polițist din Bihor e judecat după ce l-a lăsat pe Victoraş Micula să se plimbe în uniformă, cu autospeciala

Un polițist din Bihor e judecat după ce l-a lăsat pe Victoraş Micula să se plimbe în uniformă, cu autospeciala

Un polițist bihorean a fost trimis în judecată zilele trecute, într-un dosar deschis după ce Victoraș Micula, fiul unuia dintre patronii de la European Drinks, a fost filmat purtând uniformă și plimbându-se cu mașina poliției.

Noul dosar, înaintat instanţei pe 22 februarie, îl vizează pe agentul şef adjunct Adrian Hărăguş, acuzat de delapidare. Conform rechizitoriului, ”acuzaţia vizează o înregistrare video cu Victor Micula plimbându-se pe Bulevardul Nufărul, în uniformă de poliţist şi la volanul unui Logan MCV echipat cu radar, sirenă şi girofar”, scriu jurnaliștii de la eBihoreanul.

ADVERTISING

Anterior, în decembrie 2020, Victoraș Micula fusese trimis în judecată după ce ”i s-a încredinţat o autospecială, posibil a Biroului Rutier, pe care a condus-o singur pe raza municipiului Oradea, cu semnalele acustice pornite, îmbrăcat în uniformă de poliţist", mai scrie sursa citată.

În acel dosar, Victoraș Micula era acuzat că ”a accesat ilegal baze de date ale Poliţiei şi a participat la o percheziţie cu cagulă şi geacă de poliţist, în acelaşi dosar fiind trimişi în faţa instanţei şi patru subofiţeri de la Poliţia Oradea”, scrie sursa citată.

ADVERTISING

Una dintre probele pe care s-au bazat anchetatorii a fost un filmuleț găsit în telefonul vloggerului Virgil Halacu, în care fiul magnatului Viorel Micula apare după ce participase la o cursă de maşini prin oraş şi trăsese cu o armă de asalt. Halacu spune că voia să facă un film de tip GTA Real Life, sub titlul "Mafioţii din Oradea".

Fiul magnatului bihorean este cunoscut pentru incidentele scandaloase în care a fost implicat de-a lungul anilor și pentru faptul că a reușit să scape mai mereu basma curată.

ADVERTISING

În ianuarie, Victoraș Micula a anunțat că este internat într-o clinică din străinătate pentru probleme de sănătate.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇