Poliția a oprit trei concerte ale manelistului Vali Vijelie de pe litoral

Poliția a oprit trei concerte ale manelistului Vali Vijelie de pe litoral

Un concert al manelistului Vali Vijelie a fost întrerupt de poliție, vineri seara, la Mamaia. Interpretul s-a ales cu o amendă, la fel și localul unde ținea spectacolul.

De ce a venit Poliția? Pentru că turiștii de pe litoral s-au bulucit să asculte manele, fără a respecta distanțarea socială.

Cei care au filmat momentul spun că reprezentanții localului ar fi așezat mese pentru clienți inclusiv pe trotuar.

Însă nu de asta au fost amendați Vijelie și patronul terasei din Mamaia.

”La data de 28 august a.c., în jurul orei 22:15, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari s-au autosesizat cu privire la faptul că, în fața unei terase din zona Mamaia Sat, mai multe persoane s-ar fi adunat pentru a urmări interpretarea live a unui muzician.

ADVERTISING

Polițiștii au folosit rampele autospecialelor din dotare, împreună cu avertismente verbale, pentru a dispersa mulțimea, iar persoanele prezente s-au conformat.

Administratorul societății comerciale respective a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.500 de lei, la Legea 61/1991, pentru organizarea de petreceri și utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniștea locuitorilor.

De asemenea, interpretul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, la Legea 61/1991, pentru tulburarea liniștii locatarilor prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare”, explică IPJ Constanța, într-un comunicat citat de presa locală.

ADVERTISING

Libertatea arată că este a treia oară când polițiștii trebuie să intervină la un concert al lui Vali Vijelie.

În urmă cu o săptămână, un local din Costinești a fost amendat de polițiști pentru că nu ar fi respectat măsurile de protecție sanitară la un concert al manelistului. Iar mai înainte, pe 12 august, alt concert al lui Vijelie s-a încheiat mai devreme, după ce polițiștii din Eforie au intervenit la o terasă.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇